Ето какъв партньор трябва да търсите, ако сте Скорпион: 1. Трябва

...
Ето какъв партньор трябва да търсите, ако сте Скорпион: 1. Трябва
Коментари Харесай

Ето какъв партньор е нужен на Скорпиона!

 Ето-какъв-партньор-е-нужен-на-Скорпиона!

Ето какъв сътрудник би трябвало да търсите, в случай че сте Скорпион: 

1. Трябва ви сътрудник, който е толерантен и ви схваща

Искате сътрудникът ви да се държи по избран метод, само че вие няма да се придържате към същите стандарти. Вие обичате да оставате загадъчни и прикрити. Но желаете да получите достъп до живота на вашия сътрудник.

Искате хората до вас да се откриват изцяло, даже в случай че не вършиме същото за тях. Имате потребност от човек, който да е с вас, макар минусите ви.

2. Нужен ви е сътрудник, който ви дава опция да взимате решения

Вие сте преобладаваща персона. Вие сте мощен човек. Обичате постоянно да контролирате обстановката. Не обичате да оставяте взимането на решение в непознати ръце.

Точно по тази причина ви би трябвало сътрудник, който да ви остава вие да взимате решенията. Трябва ви човек, който ще разрешава да управлявате кораба на вашите връзки.

3. Нужен ви е сътрудник, който ще ви остави правилен

Не сте най-лесният човек, в който някой да се влюби. Със сигурност ще извършите неточности. Със сигурност ще донесете болежка. Затова ви е необходим човек, който постоянно ще ви остане правилен, все пак. Нужен ви е сътрудник, който ще ви дава възприятие на безопасност; за който няма да се безпокоите, че ще ви съобщи.

4. Нужен ви е сътрудник, който е мощен и благонадежден

Често сте нетактични в думите си. Често обиждате със своето държание, даже когато не го желаете. Това може да е неприятно, тъй като не може да имате връзки с някой прекомерно сензитивен. Трябва да бъдете с някого, който може да понесе наказването, което изберете!

5. Имате потребност от сътрудник, който ви схваща

Не обичате да се разкривате. Вие сте човек мистерия. Мистерия. Не сте смепъл човек. Опитвате се да се пандизите в себе си, тъй като се страхувате да не бъдете засегнати. Но това не значи, че не желаете да ви схващат. Искате да бъдете с човек, който ще ви схваща по-добре от самите вас. Трябва ви някой, който знае какво преживявате на прочувствено ниво; даже в случай че не говорите за това.

6. Нужен ви е сътрудник, който умее да мечтае

Вие сте доста амбициозни. Имате доста фантазии и ви би трябвало мечтаещ сътрудник. Не можете да почитате тези, които не мечтаят за нещо огромно. Нужен ви е живот, цялостен с триумфи и достижения.

7. Нужен ви е сътрудник, който обръща огромно внимание на детайлите

Не сте доста изразителни с думите. Но обичате да поддържате връзка с езика на тялото. Затова ви би трябвало партнор, който е проницателен; който може да разгадае това, което се пробвате да кажете, обръщайки огромно внимание на детайлите.

8. Нужен ви е сътрудник, който умее да бъде самостоятелен

Вие сте доста самостоятелна душа. Обичате да се държите в ръце. Способности сте да се справите с всичко. И желаете и сътрудникът ви да бъде същият. Искате да бъдете с някого, който не зависи от вас.

Не ви би трябвало сътрудник, който непрекъснато ще се лепи за вас. Цените своето единачество. Не желаете няого, който да прекарва всяка секунда с вас. Искате както преди да поддържате своята характерност в връзките.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР